Suan Son Beach - Ban Phe

Omgivningar

Omgivningar i Ban Phe

Nere på stranden har man utsikt på en av Thailands vackraste öar. Koh Samet, ön är väldigt liten ca 5km lång. Här har man stränderna med det blåaste vattnet och den härligaste sanden. Något att ha i åtanke är att det kan vara mycket folk på veckosluten. Så att redan ta sig hit på en vardag rekomenderas för att kunna ha lite mer boende att välja på.

Det finns många stränder att välja på, så det finns något för alla. Stranden längs norrut heter Hat Sai Kaew här är det mest hålligång. Sedan ju längre söder ut man kommer på den östra sidan på ön, dessto lungnare blir det.

 

marknadBan Phe känner väl folk mest till som stället där man åker vidare till Koh Samet. Men Ban Phe är en väldigt trevlig liten plats där man hittar lite affärer, marknader och en massa resturanger. Ben Phe har ocskå ett Akvarium som är väldigt populärt att besöka. Detta brukar framför allt uppskattas av de mindre. Någon som man abolut inte ska missa är resturangen Classic Forest. (Se under länkar). Miljön i denna resturang är otroligt vacker. Rekomenderar att man både kommer hit på dagen för en lunch samt att ta sig hit när mörkret lagt sig för att inta en härlig middag.

 

 

laemtong

Sedan är det ju det här med shopping. Vill man besöka shopping center så får man ta sig in till Rayong. Här finns allt att handla samt biografer och bowlinghall om man är sugen. Inne i Rayong finns också en stor bar och resturang gata att besöka om man vill ha ännu mer hålligång.  Rayong är också provins huvudstad med ca: 522,133 personer. I Maj/Juni hålls en fruktfestival för att visa upp sin stora mängd med frukter.

 

 

Ban Chang ligger 20 km väster om  Rayong och med en befolkning på 50.000 är den provinsens 2:a största stad. Här finns en trevlig strandpromenad samt mycket bra fisk resturanger.

Hyra hus i BanPhe kommer ger er en garanterad skön semester upplevelse.